Áttelepítési megbízás az ADA Nova Kft.-től

Ismerd meg az ADA Nova Kft. számára végezett áttelepítési projektünket bővebben is.

A Györök Kft. legutóbbi géptelepítési-, áttelepítési projektje az ADA Nova Kft számára, több telephelyen, Zalaegerszegen és az Ausztriai Angerben zajlott, és igen összetett folyamat volt. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagy múltra visszatekintő és bútorgyártásban kiemelkedő cég minket választott géptelepítésre.

Az ADA bútorgyár hetven évvel ezelőtt kezdte meg működését és egy kis osztrák családi matrac gyártó vállalkozásból mára Európa egyik legnagyobb bútor gyártója lett. Jelenleg öt gyáregységben, Ausztriában, Magyarországon és Romániában fejleszt és gyárt bútorokat. Az ADA gyáregységek összes alapterülete meghaladja a 170 000 négyzetmétert, ülőgarnitúráik és ágyaik pedig meghódították Nyugat-Európa legjelentősebb bútoráruházait és nagyon kedveltek a vásárlók körében. A cégcsoport központja ma is Ausztriában, Angerben található, és több mint 2500 alkalmazott fáradozik azon, hogy megfeleljen a cég filozófiájának, mely szerint vásárlóik elégedettsége a legfőbb cél.

Áttelepítés, géptelepítés,

1. állomás: Az ADA Nova Kft. zalaegerszegi telephelye

Projektünk első állomása az ADA Nova Kft. telephelye volt, ahol a nap munkavédelmi oktatással kezdődött, majd megismerkedtünk a helyszínnel. Ezt követően elbontottuk az ott lévő gépsort, és előkészítettük a szállításra. Itt az első feladatunk a telephelyen belüli másik csarnokba való áthelyezés volt.

Bár elsőre nem hangzik nagy feladatnak, egy gépsor áthelyezése telephelyen belül, de valójában ugyan azokat a lépéseket hajtjuk végre, mintha egy teljesen más helyszínre szállítanánk át a gépeket. A szétszerelendő berendezést megismerjük, a teljes szétszerelési folyamatot, logisztikát megtervezzük. Szétszereléskor a gép részegységeit pontosan megjelöljük, figyelve minden apró alkatrészre és részletre, hogy egy új helyszínen bármikor telepíteni tudjuk a gépeket.

A Györök Kft. csapata több mint 20 éves géptelepítő-, karbantartó- és szerelő tapasztalata alapján tudjuk, hogy a nem megfelelő telepítés kihathat a gépsor egész élettartamára, akár gyakori meghibásodást, termelés kiesést okozva, sőt még a berendezés élettartama is lerövidülhet.

Az zalaegerszegi telephelyen belüli új csarnokba való átszállításhoz a kamiont, a kipakoláshoz pedig a darut és targoncát az ADA Nova Kft. biztosította. Végül megkezdődött a gép kijelölt helyre való lepakolása.

2. állomás: Anger, Ausztria

Az áttelepítés megkezdése után egy héttel, a projekt 2. helyszínére Angerbe, Ausztriába utazott a Györök Kft. csapata, ahol folytattuk a munkát. Az itt található gépsort 2 nap alatt szétbontottuk és előkészítettük a szállításra. Harmadnap pedig megtörtént a gépek szállítása és lepakolása az új helyszínen, Zalaegerszegen.

Ismét Zalaegerszeg – Összeszerelés és próbaüzem

Zalaegerszegen a gépek helyére állítását, pontos összeszerelését, bekötését két nap alatt elvégeztük, majd a próbaüzem következett, mely alatt megtörténtek a szükséges finom hangolások is.

Végül ügyfelünk kérésére szétszereltük és raklapra helyeztük a ragasztó kabinokat, valamint áthelyeztük a rugó bontó gépet és a szivacs vágó gépet a kijelölt helyükre.

Az áttelepítési projekt minden helyszínen sikeresen zárult, a logisztikai kihívásokat az ADA Nova Kft. által biztosított gépekkel, kamionokkal a Györök Kft. GyörökGép csapata hatékonyan kezelte. Csapatunk a feladatokat a tervezett időkereten belül végezte el, így a gép már 3 nappal a tervezett idő előtt termelt.

Ha egy megbízható géptelepítő-, áttelepítő csapatot keresel, keresd a Györök Kft. – GyörökGép csapatát bizalommal!

További cikkeink>>>