SZOLGÁLTATÁSOK

géptelepítés, telepítés - Györök Kft.

KOMPLETT GÉPBERENDEZÉS, GÉPSOROK telepítése

Berendezések, élelmiszeripari gépek, komplett gyártósorok telepítése, mellyel megrendelőnk gyártási folyamatainak hatékonyságát, kapacitását jelentős mértékben növelheti. Szakmai tapasztalatainkkal segítjük megrendelőink elképzeléseinek megvalósítását, így vállaljuk egyszerűbb és összetett gépsorok telepítését, helyszíni összeszereléssel.

Alkatrész, részegység gyártás - Györök Kft.

ALKATRÉSZEK, RÉSZEGYSÉGEK GYÁRTÁSA

Mint minden célgép, munkagép, így a termelést elősegítő gépek, gépsorok kopóalkatrészei, részegységei is cserére szorulnak időnként. Vállaljuk különböző részegységek, alkatrészek egyedi és sorozatgyártását, figyelembe véve megrendelőnk igényeit az alábbi munkafolyamatok szerint:
• Műszaki és villamossági tervek elkészítése,
• esztergálás,
• marás,
• helyzetfúrás,
• darabolás,
• hegesztés,
• forrasztás,
• polírozás,
• felületkezelés.

PLC vezérlés - Györök Kft.

GÉPVEZÉRLÉSEK GYÁRTÁSA

Cégünk évek óta gyárt automata gépeket PLC vezérléssel, mellette régi gépek felújításával továbbá utólagos automatizálásával is foglalkozunk. Gyártunk illetve felújítunk relés vezérlésű gépeket hagyományos és munkabiztonsági PLC vezérléssel, a megrendelő kívánsága szerint. Fő profilunk a kis kompakt gépek gyártása és felújítása, de kisebb szinkronizálatlan gépsorok építését is vállaljuk.

Egyedi igény szerint relés vezérlést is építünk, akár biztonsági önellenőrző kivitelben is. A megrendelő kérésére munkabiztonsági PLC vezérlés beépítésére is van lehetőség.

A vezérlések építésekor neves nemzetközi gyártók alkatrészeit építjük be (Schneider Electric, Moeller (EATON), Omron, Rittal, Harting), azonban tapasztalattal rendelkezünk Omron CP/CJ, valamint Siemens S7-1200 gyártmányú sorozatokkal is.

Utólagos automatizálás, vagy más által gyártott géphez vezérlés gyártása esetén szintén PLC vezérlést részesítjük előnyben, de itt is a korábban említett több gyártó és típus közül választhat a megrendelő.

Gép felújítás esetén az alábbi lehetőségeket ajánljuk:
• Relés vezérlés javítása,
• Relés vezérlés teljes körű felújítása, kisebb módosításokkal,
• Régi PLC vezérlés felújítása, átprogramozása (ha a programozó szoftver még elérhető),
• Új a relés vezérlést kiváltó PLC vezérlés készítése, minimális plusz funkciókkal,
• Új korszerű érintőképernyős HMI felülettel ellátott PLC rendszer készítése.
• A régi relés vezérlés visszafejtésére és dokumentálására is vállalkozunk.

BÉRMUNKA

Napjainkban egyre több cég él a bérmunka adta lehetőséggel, mely által szervezettebbé, kalkulálhatóbbá, tervezhetővé válnak munkafolyamataik, saját munkaerő állományának kapacitását tartósan tudja növelni, mely által cége bevétele is tartósan növekedhet.

Cégünk segítséget nyújt minden olyan vállalkozás számára, ahol a hirtelen felmerülő megrendelői igények, a munkafolyamatokat és annak hatékonyságát veszélyeztetik.

Segítséget nyújtunk megrendelőinknek fémszerkezetek és elemek összeállításában, összeszerelésében a megrendelő részéről átadott dokumentáció szerint eseti vagy rendszeres megbízással.

 

GÉPFELÚJÍTÁS, KARBANTARTÁS

Kiemelkedően fontos megrendelőink számára, termelést végző gépeik, gépsoraik folyamatos üzemeltetése, így az üzemi berendezések folyamatos használatából eredő mechanikai, hidraulikai, pneumatikai és villamossági hibák megelőzése és megszüntetése is elengedhetetlen.

Vállaljuk egyszerűbb és bonyolultabb gépsorok karbantartását-akár helyszíni kiszállással-, valamint gépfelújítást, tesztelést, melyet halásztelki telephelyünkön végzünk.

BÉRSZERELÉS

Egyre több vállalkozás ismeri fel a bérszerelés adta előnyöket akár meglévő gépsorok összeszereléséről, akár megrendelő által tervezett és legyártott alkatrészek telepítéséről van szó.

A vállalkozások vezetőinek sok esetben a meglévő munkaállományt kellene mozgósítaniuk erre a feladatra, mellyel a napi munkafolyamatok elvégzését nehezíthetik meg, termeléskiesést okozva ezzel, melyet napjainkban nem engedhetünk meg sem magunknak sem vállalkozásunknak. Cégünk segítséget és jó megoldást nyújt azoknak a cégvezetőknek, akik számára fontos a tervezhetőség és eredményesség.

Munkatársaink a megrendelő által meghatározott helyszínen és időpontban vállalják, gyártósorok igény szerinti szétszerelését és/vagy összeszerelését – a megrendelő által átadott dokumentáció alapján- így megrendelőnk munkafolyamatai zavartalanok maradhatnak.