A Györök Kft. – GyörökGép ágazat által fejlesztett pneumatikus szikvíz letöltőpult előnyei és tulajdonságai

A Györök Kft. fejlesztésének eredményeként megszületett a pneumatikus szikvíz letöltőpult, mely nagy segítség, bármely szikvíz töltéssel foglalkozó vállalkozás számára.

A szikvíz önmagában is tökéletes szomjoltó, de szörppel egyenesen ellenálhatatlan üdítővé válik. A benne rejlő pezsgő buborékok pedig élénkítő hatásúak, a mindennapok során számtalan ember kedvenc frissítő itala.

De pontosan mi is az a szikvíz? A szikvíz vagy másnéven szódavíz olyan szén-dioxiddal dúsított ivóvíz, amelyet zárt rendszerben, nagy nyomással palackoznak, és szifonfejes üveg- vagy műanyag flakonban hoznak forgalomba. A szikvíz alapját biztosító ivóvíz egy tisztító rendszeren megy keresztül. A már megtisztított vizet pedig külön rozsdamentes tartályban tárolják, hűtik, innen kerül kipalackozásra, ahol legalább 7 gramm/liter szén-dioxiddal dúsítják. A zárt rendszernek köszönhetően a használat során olyan kevés szén-dioxid távozik csak, hogy a víz szénsavtartalma gyakorlatilag a palack egész tartalmában azonos.

A GyörökGép bemutatja félautomata szikvíz letöltőpultot

A Györök Kft. fejlesztésének eredményeként megszületett a pneumatikus szikvíz letöltőpult, mely nagy segítség, bármely szikvíz töltéssel foglalkozó vállalkozás számára. A letöltőpult egyéni megrendelés alapján készül 3 féle kivitelben, rozsdamentes acélból. Ennek köszönhetően könnyen tisztítható, kezelhető és az egészségügyi előírásoknak megfelel. A töltőgép tulajdonsága, hogy pneumatikus és félautomata, ez azt jelenti, hogy az üzemben dolgozónak kell betenni és kivenni a palackot, megnyomni a töltő gombot, és a gép felemeli a palackot majd elindul a töltés. Maga a letöltőpult 2-3-4 szódásüveg egyidejű töltésére alkalmas, és egy gombnyomással indítható. Ennek köszönhetően naponta akár kétszer több palack tölthető meg, mint elődeivel, de a vállalkozás még így is meg tudja tartani a manufaktúra jellegét.

Pneumatikus szikvíz letöltőpult 02

Hogyan működik a Györök Kft. szikvíz letöltőpult?

Az üzem dolgozója a töltőkosárba helyezi az üres szódásszifont fejjel lefelé. A dolgozó megnyom egy gombot, majd a gép rácsatlakozik a szódásszifonra és beletölti a szódavizet, és lefúvatással éri el a töltőmennyiséget, a berendezés automatikusan leáll, majd a dolgozó, gombnyomás után leveszi a palackot, és már lehet is rekeszelni és kiszállítható a frissítő szódavíz.

Miért érdemes megrendelni a szikvíz töltő berendezést?

A Györök Kft. által fejlesztett pneumatikus szikvíz letöltőpult működtetése sokkal könnyebb, mint elődeié. A korábbi pedálos megoldás helyett elég egy gombnyomás a töltési folyamat megkezdéséhez. Használata kevésbé megterhelő, és hatékonyabb is korábbi pedálos társainál.

Cégünknél minden pneumatikus szikvíz letöltőpult, az egyénileg egyeztetett megrendelés alapján kerül legyártásra. Mivel egy darabban szállítható, az üzembehelyezése gyors, hiszen a helyszínen már csak be kell kötni a letöltőpultot. A berendezéshez 1 év garanciát adunk, és szervizelést is vállalunk.

Kérd egyedi ajánlatunkat üzenetben!

Pneumatikus szikvíz letöltőpult 03