A GyörökGép munkatársai a gépek, berendezések telepítése után is állnak partnereik rendelkezésére!

Belföldi géptelepítés után sokszor maradunk kapcsolatban ügyfeleinkkel, vállalva a gépek, berendezések rendszeres karbantartását és szervízelését, mert tudjuk mennyire fontos, hogy a gépek folyamatosan, jó műszaki állapotban legyenek, ezzel is meghosszabbítva élettartamukat.

A gépek, berendezések gyakran hatalmas erőkkel dolgoznak. Ezek az erők azonban hatással vannak azokra az alkatrészekre, amelyeken a folyamatok végbemennek. Ellenintézkedések hiányában a gyártási folyamat fennakadása következhet be, ami nagy gazdasági és biztonsági kockázatot jelent.

Miért van szükség a gépek rendszeres karbantartására, szervizelésére?

A folyamatos és biztonságos munkavégzés érdekében a gépek, berendezések tulajdonosai rendszeres karbantartási intézkedéseket hajtanak végre. Ez azt is jelenti, hogy a telepítés után sok esetben a GyörökGép munkatársai továbbra is munkakapcsolatban maradnak a megbízóval, kivéve, ha külföldi géptelepítésről, vagy nagyobb üzemről van szó, ahol saját karbantartó részleg áll rendelkezésre.
A GyörökGép géptelepítés utáni szolgáltatása magában foglalja a gépsorok karbantartására, szervízelésére irányuló összes intézkedéseket. Ezek a munkafolyamatok biztosítják, hogy a gépsorok működőképesek és biztonságosak maradjanak, így többnyire a meghibásodások megelőzhetők. A GyörökGép munkatársai a szervizelés, karbantartás során öt alapvető tevékenységet végeznek: ellenőrzés, karbantartás, javítás és a gyenge pontok elemzése, és ez alapján a fejlesztésekre való javaslattétel.

A telepítés után hogyan érhető el nagyobb üzembiztonság és optimális költségmegtakarítás?

A Györökgép munkatársai minden esetben felhívják a megbízók figyelmét a telepítés utáni karbantartás fontosságára, hiszen a következetes és állapotalapú karbantartással a javítási költségek mintegy egy negyede-fele megtakarítható, és az alkalmazottak biztonsága fenntarthatóan javítható. Még az elutazás előtt ezeket a részleteket egyeztetjük és a GyörökGép kidolgoz egy személyre szabott megoldást, amelynek köszönhetően a telepítés gördülékenyen tud lezajlani.

Karbantartási és szervizelési munkák elengedhetetlenek a biztonság növelése érdekében

A telepítés befejeztével a gépek, berendezések hosszú távú működtetése érdekében az egyik leghatékonyabb munkafolyamat a karbantartás. Ez magában foglalja az összes olyan intézkedést, amelyet figyelembe kell venni a gépek és berendezések elhasználódásának lehető legnagyobb mértékű késleltetése érdekében, hiszen ez garantálja a problémamentes gyártási folyamatot. De a gépek, berendezések mellett a dolgozók biztonsága legalább ilyen fontos, ha nem fontosabb. Ezért a gépeken, berendezéseken dolgozók állandó biztonsága érdekében a következő karbantartási munkákat rendszeresen el kell végezni, és ellenőrizni, hogy a gépsorok állapota megfelelő.

●  A gépek, berendezések alapos tisztítása: például a szennyeződések vagy forgács maradványok eltávolítása
●  Munkaeszközök kenése: a kopó alkatrészek zsírozása/olajozása a megfelelő kenőanyagokkal
●  Gépbeállítások ellenőrzése, a tönkrement vagy megnyúlt alkatrészek javítása, cseréje
●  Kopott alkatrészek, illetve az olaj- vagy légszűrők, tömítések cseréje

Ezzel a GyörökGép professzionális és jól képzett szakember gárdája segítséget nyújt, hogy a géptörések és a gyártási leállások elkerülhetők legyenek. A GyörökGép munkatársai mindenről gondoskodnak, az egyedi gépek, berendezések átfogó, teljes körű támogatásán át, egészen az átlátható, dokumentált folyamatokig.

A GyörökGép a gépfejlesztésben is biztos partner

Gépek, berendezések egyedi, utólagos fejlesztésével is áll a GyörökGép partnerei rendelkezésére. Már a tervezés fázisában szívesen részt vesznek, elemzéssel, számítások elvégzésével, koncepcióalkotás támogatásával. Nemcsak biztonságosabbá teszik a már telepített gépsorokat, hanem ha szükséges integrálják őket a digitális világba. Ezentúl energiatakarékos megoldásokat dolgoznak ki, ennek tükrében az átalakítást is elvégzik, korszerűsítik a vezérlést stb. Megvalósítják a teljes vagy fokozatos utólagos átalakításokat, amelyek a gyártás során jelentős minőségi javulást hoznak. Bővítik a berendezések és gépek funkcionalitását és teljesítményét, és ezzel növelhetik a gyártósor jövedelmezőségét.

Kérd egyedi ajánlatunkat üzenetben!