A kisebb munkák is fontosak! Gépek, gépsorok javítása és karbantartása

Számunkra a gépek karbantartása és javítása is kiemelt feladat, hiszen tudjuk, hogy egy hirtelen meghibásodás és gépleállás, okozta termeléskiesés milyen nehézségeket okoz ügyfeleinknek.

Ipari berendezések, gépek, gépsorok működése közben hatalmas erők lépnek fel. Ez az energia hatással van a gyártásban résztvevő ipari eszközökre, melyekben a folyamatok végbe mennek. Ezen kívül számos környezeti hatást is figyelembe kell vennünk. Karbantartás hiányában a gyártási folyamat megszakadása valószínűsíthető, ami magas gazdasági és biztonsági kockázatokkal járhat. A gépkarbantartás feladata ezen kockázatok minimalizálása, a technológia folyamatos működésének növelése és a hibák elkerülése.

A GyörökGép keretszerződés keretén belül vállalja ipari gépek folyamatos karbantartását

Annak érdekében, hogy a gépeket működtető cég garantálni tudja alkalmazottai állandó biztonságát, és megrendeléseinek folyamatos teljesítését, karbantartási munkákat kell elvégezni és a gépeket rendszeresen ellenőrizni javasolt. A GyörökGép negyedéves, féléves vagy éves keretszerződés keretén belül vállalja gépek, ipari berendezések rendszeres karbantartását, javítását, ami magában foglal olyan lépéseket, melyek a lehető legnagyobb mértékben késleltetik a gép, gépsor kopását, elromlását.

Melyek ezek?

  • A műszaki egységek alapos tisztítása: szennyeződések vagy például fémforgács eltávolítása
  • Munkaeszközök kenése: megfelelő kenőanyagokkal a mozgó alkatrészek zsírozása/olajozása
  • Beállítás/csavarok meghúzása: például a fogasszíj beállítása vagy esetleg a csapágyak újra kalibrálása
  • Kopott alkatrészek cseréje: cserélendő alkatrészek berendelése/méretre gyártása, tömítések cseréje, stb.
  • A karbantartási folyamatokat átlátható dokumentált adatokkal naprakészen tartják

A GyörökGép munkatársai mindenről gondoskodnak, nem csak a karbantartásról, hanem a hiba elhárításán keresztül, az egyedi gépek teljes körű támogatásáig.

A GyörökGép mobil karbantartó csapata helyben beazonosítja a hibát, és amennyiben nem áll rendelkezésre, nem rendelhető meg a megfelelő alkatrész, akkor azt megtervezik, és az üzemükben méretre gyártják. Régi gépek esetén, ha a műszaki rajz nem hozzáférhető, számukra az sem okoz problémát.

Miért a GyörökGép a jó megoldás?

A GyörökGép szakképzett technikusai már több mint 30 év tapasztalatával biztosítják, hogy a szerződött partnerek gépei és ipari berendezései védve legyenek az esetleges géptörésekkel és a gyártási leállásokkal szemben. Támogatásukkal a karbantartások előre tervezhetők, így a vállalatot nem érheti váratlan meglepetés, és a problémamentes gyártási folyamat garantálható. Amennyiben mégis váratlan meghibásodás történik, a GyörökGép munkatársai gyorsan és hatékonyan felmérik a hiba forrását, majd javítják azt. Számukra a karbantartás öt alapvető intézkedést foglal magába: az ellenőrzést, a karbantartást, apróbb javítások helyben történő elvégzését, a berendezések gyenge pontjainak feltárását és ha szükséges az alkatrészek után gyártását.

Géptelepítés? Áttelepítés? Karbantartás? Javítás? Keresd profi csapatunkat!

gépek karbantartása 02