Hogyan készülünk fel a külföldi géptelepítésre?

Iparágunk egyik vezető szolgáltatójaként pontosan tudjuk, mi egy sikeres géptelepítés titka. A feladattól függően egyedi koncepciót dolgozunk ki átlátható és egyértelműen meghatározott folyamatokkal és az ehhez szükséges szolgáltatást a GyörökGép szakemberei irányítják és végzik el.

Nemzetközileg tapasztalt és elismert szakértői vagyunk a gépek, berendezések, ipari gépsorok telepítésének. A nagy szakértelem, a teljes elkötelezettség és a gépek, berendezések összeszereléshez szükséges speciális eszközök használatának ismerete, biztosítása tette a GyörökGép géptelepítő csapatát az országhatáron kívül is ismertté.

Mire kell ügyelni külföldi géptelepítés során?

A külföldi üzembehelyezés a hazai összeszerelésnél sokkal összetettebb folyamat, amely nagymértékben függ a leendő célországtól, az ottani szokásoktól, szabályoktól és természetesen az adott nyelv használatától. A külföldi üzembehelyezés során például a működési környezetben vagy az elektromos hálózat kiépítésében eltérések tapasztalhatók. Ezért mielőtt a GyörökGép telepítő csapata elutazna a megbízás helyszínére, egy a hazai összeszerelés előkészítésénél jóval körültekintőbb tervezésre van szükség. Mert például egy nagy ipari berendezés gondos üzembehelyezése gyakran több hetet is igénybe vesz. Ehhez meg kell szervezni a szakemberek elszállásolását, de ha elengedhetetlen, akkor a beutazáshoz szükséges vízumot is.

Ügyfeleink nagyra értékelik rugalmasságunkat, hatékonyságunkat és a telepítés során a minél hamarabbi próbaüzem érdekében tett erőfeszítéseinket. Természetesen a GyörökGép munkatársai a gépek, berendezések szakszerű telepítéséhez részletes koncepciót készítenek, amelyet pontosan a megrendelő adottságaihoz, igényeihez igazítanak. A megbízás kézhezvétele után azonnali egyeztetések kezdődnek, hogy a sikeres géptelepítés érdekében pontosan milyen munkát/munkákat kell elvégezni, pl.: hegesztés, elektromos szerelés. Miért olyan fontos ez? Mert ez alapján állítja össze a GyörökGép vezetősége a kiutazó szakemberek listáját.

A külföldi sikeres géptelepítés részletei

Fontos azt is tisztázni, hogy a gép, berendezés üzembe helyezésének helyszínén milyen eszközpark áll rendelkezésre, mert ez nagyban befolyásolja, hogy a GyörökGép szakemberei milyen szerszámokat és eszközöket visznek magukkal. Amennyiben a megbízás kiterjed a gép beüzemelése mellett a karbantartók betanítására is, akkor az is tisztázandó, hogy ők milyen szaktudással rendelkeznek, de az is a nyitott kérdések közé tartozik, hogy a beüzemelés során milyen nyelven lehet kommunikálni a helyszínen. De nézzük a részleteket, hogy a külföldi géptelepítés esetén miről szükséges még egyeztetni: a géphez, berendezéshez szükséges és rendelkezésre álló alapterületről, a helyi biztonsági előírásokról, milyen munkavédelmi előírások vannak az adott országban, a fogadó országban a viselkedéssel kapcsolatban milyen írott és íratlan szabályok vannak, valamint a vállalat milyen minőségbiztosítási rendszert alkalmaz. Amennyiben a gyár, üzem a telepítés során is termel, akkor a géptelepítés mikor lehetséges, hogy a gyártást a GyörökGép szakemberei ne zavarják. Még az elutazás előtt ezeket a részleteket egyeztetjük és a GyörökGép kidolgoz egy személyre szabott megoldást, amelynek köszönhetően a telepítés gördülékenyen tud lezajlani.

Géptelepítés külföldön? GyörökGép a jó megoldás!

Iparágunk egyik vezető szolgáltatójaként pontosan tudjuk, mi egy sikeres géptelepítés titka. A feladattól függően egyedi koncepciót dolgozunk ki átlátható és egyértelműen meghatározott folyamatokkal és az ehhez szükséges szolgáltatást a GyörökGép szakemberei irányítják és végzik el. Nem számít, hogy egy egész gépsort, vagy csak egy gépet kell beüzemelni. Mert a tökéletesen összeszokott szakembereink kifejezetten géptelepítésre szakosodtak, amelynek köszönhetően bármilyen méretű gépek telepítését vállaljuk, országos és nemzetközi szinten egyaránt. Több mint 20 éves tapasztalattal a GyörökGép strukturált összeszerelési szolgáltatást kínál, legyen szó meglévő épületben vagy úgynevezett zöldmezős beruházásként újonnan felépített csarnokban történő beüzemelésről, a végeredmény minden esetben a kifogástalan tesztüzem.

Kérd egyedi ajánlatunkat üzenetben!