WBFC – 19 literes ballon mosó-, töltőberendezés

A Györök Kft. bemutatja saját fejlesztésű, 19 literes ballonos palackozó berendezését, amely félautomata rendszerben, mossa, öblíti, tölti és kupakolja az egészséges vizet tartalmazó ballonokat.

A Györök Kft. bemutatja saját fejlesztésű, 19 literes ballonos palackozó berendezését, amely félautomata rendszerben, mossa, öblíti, tölti és kupakolja az egészséges vizet tartalmazó ballonokat. Több éves élelmiszeripari, ezen belül a Györök Kft, italpalackozói tapasztalatának köszönhetően, már egy jól átgondolt, modern és praktikusan kialakított ballontöltő gép került legyártásra. A ballonos víz töltő üzem működtetése összetett folyamat, amely magas szintű odafigyelést igényel, számos higiéniai, élelmiszerbiztonsági előírást kell betartani. Berendezésünk megfelel minden szükséges előríásnak, és szabványnak.

A Györök Kft. WBFC ballonos víz töltő berendezésének előnyei

  • A Györök Kft. Györökgép ágazata által fejlesztett ballonos víz töltő berendezés könnyen telepíthető és kis helyigénnyel rendelkezik.
  • Kompakt berendezésünk 3 részegységgel rendelkezik, melyből 2 mosó-, és öblítő funkciót tölt be, egy pedig a töltést és a kupakolást végzi.
  • Az adott részegységen belüli feladatokat egy gombnyomással tudjuk elindítani.
  • Töltésnél előre meghatározott töltőmennyiség kerül a ballonba.
  • Rozsdamentes acélból készült, így könnyű tisztítani.
  • Ballonos palackozó rendszerünk könnyen illeszthető a meglévő vízhálózathoz, és könnyedén integrálhatóak a már meglévő működési folyamatokba.
  • Kompakt rendszere miatt, pedig leegyszerűsíti a korábbi munkafolyamatokat.
  • Megbízható, könnyen kezelhető és segítségével a teljes ballonos víz palackozási folyamat elvégezhető.

Miért érdemes a Györök Kft. ballonos palackozó berendezését választani?

Cégünk több évtizede tervez és gyárt élelmiszeripari gépeket, gépsorokat, termékeinkre 1 év garanciát adunk, és a későbbiekben is vállaljuk karbantartásukat, szervizelésüket.
A ballonos palackozó gép egy olyan félautomata berendezés, amely hosszú távon garantálja a problémamentes működést. A gép magas minőségű rozsdamentes acélból készül, egy olyan speciális ötvözetből, amely ellenálló a savakkal, rozsdával és korrózióval szemben is, így biztosítva a maximális higiéniát és tartósságot.
Amennyiben a palackozott ivóvíz teljes gyártási spektrumát szeretné lefedi, erre is van lehetőség. A Györök Kft. szikvíz készítők részére gyárt pneumatikus és kézi szikvíz letöltőpultot is, használata teljesen kiszolgálja egy manufaktúra jelleggel működő, szikvizes cég palackozási igényeit.

A Györök Kft. saját szikvíz vállalkozásában is a WBFC-t, illetve a pneumatikus szikvíz letöltő pultot használja

Cégünk saját tisztított vize, a Hermina Water® egy kompromisszum mentes, kedvező ára révén költséghatékony megoldást kínál azok számára, akiknek fontos az egészséges vízfogyasztás.
Hogyan készül a Hermina Water ®? A Fővárosi Vízművek által biztosított ivóvizet többlépcsős szűrési eljárással palackozásra előkészítjük, amely magában foglalja a mechanikus szűrést, az aktív szénszűrőt, és az UV csírátlanító folyamatot is. A víz palackozása természetesen a Györök Kft. Györökgép ágazata által fejlesztett modern WBFC – ballonmosó és palackozó berendezésével történik.

A Györök Kft. berendezése hatékonyabbá teszi a víz palackozó vállalkozást!

wbfc kinyitva_01